Ogórki gruntowe uprawiane są w gospodarstwach rolnych udziałowców Grupy „Chrobry”. Produkowane są pod kontrolą wyspecjalizowanych kontrolerów. Wieloletnie doświadczenie w branży pozwala na zapewnienie wysokiej jakości. Transportowane są od razu z pola do jednostki. | |
W zakładzie są sortowane według następujących wielkości:
|
|
Na sprzedaż pakowane są w big bagi, skrzynio palety lub luzem na wanne. Najlepsza odmiana jaka jest uprawiana daje popularność w Europie, jako wiodący producent ogórka gruntowego. Zapewniona świeżość i jakość. | |
Buraczki czerwone również są uprawiane przez udziałowców Grupy „Chrobry”. Sortowane pod względem jakościowym oraz kalibrowym odbywa się w zakładzie. Pakowane są w big bagi oraz skrzynio palety. Najlepsza odmiana pozwala zapewnić odpowiedni smak, poziom cukru, barwę, kształt oraz zapach. |
|
Dynia uprawiana to miąższowa, typ bambino - od udziałowców. W zakładzie zostaje ona obierana, krojona. Na sprzedaż przygotowana jest już pocięta w kształcie półksiężycy. Pakowana w big bagi, skrzynio palety. | |
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe
"Chrobry" Sp. z o.o.
ul. Czerniejewska 56
62-270 Kłecko
NIP: 7842356793
REGON: 300337888
tel./fax: +48 (61) 427-00-30
e-mail: handel@gpwchrobry.pl
Prezes Krzysztof Kłosin
tel.: 501 793 815